“A tökéletesség nem az, amihez nincs mit hozzátenni, hanem amiből nincs mit elvenni.”

Antoine de Saint-Exupéry

A teljes arculati élmény sok összetevőből áll. Miután megálmodtad a terméked/szolgáltatásod, szükséged lesz annak esztétikus megjelenítésére az online és a fizikai térben is. Én ott segítek Neked, ahol épp szükséged van rá – a márkád arculatát meghatározó első ötletelésektől kezdve számíthatsz rám minden lépésben.

design

A termék- és formatervezés egy olyan művészet, ahol a piaci igényeket és a gyártástechnológiai lehetőségeket figyelembe véve alkotunk egy megvalósítható, szerethető terméket. Ez bármilyen termék lehet. Ugyan a bútorok előkelő helyet foglalnak el a szívemben, az egyéb használati tárgyak, csomagolások, standok vagy épp gyerekjátékok tervezésében és fejlesztésében is megtalálom a kihívást és nagy lelkesedéssel vetem bele magam a megvalósítás folyamatába.

branding

A brand nem csak egy logót és egy szlogent jelent. A különböző vizuális elemek (logó, névjegykártya, honlap, különböző reklámmegjelenések, stb.) egysége és összhangja határozza meg leginkább a márkádat. Ezek tudatos tervezése és használata elengedhetetlen ahhoz, hogy megfelelően közvetítse az általad képviselt értékeket. Nagy örömmel tölt el, mikor már az indulástól, de még inkább, ha már az ötlet megszületésétől kezdve részt vehetek egy márka stratégiájának, arculatának a felépítésében, hogy az végül egy megnyerő brandként jelenhessen meg a piacon.

kari-shea-heISypiCno4-unsplash

interior

Fontos egy márka kifejezése fizikai térben is. Az iroda, üzlet vagy vendéglátó egység épp úgy az arculat részét képezi, mint egy termék vagy a honlap. Segítek teljes belsőépítészeti koncepciók kidolgozásában, mert hiszem, hogy ezzel egy egységes és erősebb márkaélményt teremtünk.