Egy nagy álmom vált valóra a Studio Hello elindításával. Édesapám vállalkozói példáját látva tudtam, hogy én is erre az útra szeretnék majd lépni. Bár sokáig nem egyértelműen ezen az úton haladtam, de végül minden szárnypróbálgatásom ebbe az irányba terelt engem.

Terméktervező mérnöki majd bútortervezői végzettségem ellenére -vagy éppen annak köszönhetően- szerencsém volt a kreatív szakma különböző területein kipróbálni magam: dolgoztam magazin grafikai és nyomdai előkészítésén, terveztem kiállítási standot, irodát, bútort, játékot vagy éppen applikációt. Ez a fajta változatosság izgalmas volt és sokat is tanított.

Gyerekeim születését követően főleg UX,UI és arculattervezési projekteket vállaltam. Ezeket bár nagyon szeretem, de hiányzott a bútor, belsőépítészet az életemből, amiket főleg saját vagy ismerősök otthonának tervezésében éltem ki. A Studio Hello indításával tudatosan csempésztem vissza ezt a területet is a profiljaim közé (semmiképp nem háttérbe szorítva a másik kettőt) ezzel egy teljes arculati szolgáltatást kínálva.

Szeretek emberekkel kommunikálni, megismerni őket és álmaikat, céljaikat. Ezek inspirálnak, és így egy-egy tervezési projektbe tényleg bele tudom tenni szívemet-lelkemet. Remélem legközelebb Téged és a Te nagy álmodat ismerhetem meg:)

-Németh Andi